Témák ezen az oldalon: magamról röviden, hastánc műsor szolgáltatás, hastánc oktatás, hastánc fesztiválok
 

Hastánc műsor

A keleti táncműsor mindig a kedves megrendelő igényeihez igazítva kerül kialakításra, legyen az látványos, fergeteges hastánc show, vagy népi jellegű kulturális hastánc produkció. A hastánc előadás igény szerint megrendelhető élőzenei kísérettel, dobosokkal, egy, kettő, illetve három táncossal, vagy akár húsz táncossal is, megbeszélés alapján.

A hastánc show-műsorokat szívből ajánlom éppúgy családi és magánrendezvényekre, mint céges rendezvényekre. Igazán fantasztikus élményt nyújt a hastánc céges karácsonyi vacsorákon, illetve bármilyen ünnepeken. A hastánc szilveszterre kifejezetten ajánlott, mivel a műsor végén a hastáncosok a kedves vendégeket táncba hívják, megalapozva az est további jó hangulatát.

Ha a hastáncot céges rendezvényekre igényli, akár csapatépítő tréningekre is ajánlom, vagy az est lezárásaként a csapat megtáncoltatására, vagy pedig a nap folyamán kifejezetten dob és táncoktatásra, ahol a frissen tanított „dobosok” és „hastáncosok” megtanulják a közös együttműködést, nagymértékben erősítve a csapatszellemet.

A hastánc kulturális rendezvényekre szintén ajánlott, melyben a nézők megismerkednek az orientális táncokkal, a hastánc rendkívül széles skálájával, sokszínűségével, különböző stílusaival, mint például a saidi, beledi, raqs sharki, khaleegy stb. Így a hastánc falunapokra, városnapokra tökéletes lehetőséget ad a varázslatos orientális táncok ismertetésére.

Magánrendezvények esetén a hastánc születésnapra, búcsúztatókra, és akár esküvőre is tökéletesen jó hangulatteremtő, egy élő ajándék mindig meghatóbb, és maradandó élményt nyújt az ünnepelt számára.